SEO Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

SEO Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων

SEARCH ENGINE OPTIMISATION

SEO | Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για υψηλές θέσεις στο Google

Στην WebinGreece κύρια ασχολία μας είναι το SEO – βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης. Θεωρούμε το SEO κύριο παράγοντα για την επιτυχημένη διαδικτυακή σας παρουσία, την ενδυνάμωση του Brand Awareness και τις υψηλές πωλήσεις, για αυτό και όλες οι ιστοσελίδες & eShops που κατασκευάζουμε είναι Full SEO Optimized!

2#
ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ SEO ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
12+
ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (SEO)
70+
ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE
45+
ΤΟΜΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Πριν συνεχισουμε

Μάθετε σημαντικές πληροφορίες για το SEO

Τι είναι η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)?
Γιατί το SEO είναι απαραίτητο?
Πόσο χρόνος χρειάζεται & πόσο κοστίζει?
Πλεονεκτήματα του SEO & αποτελέσματα?
Τι είναι η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO)?

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας (SEO) για υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (ή αλλιώς, για να βρίσκεται το website σας στην πρώτη σελίδα της Google) είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος προώθησης της επιχείρησης σας. Για να εμφανίζεται όμως, το site σας ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα της Google, πρέπει να τηρεί κάποιους κανόνες τους οποίους θέτει ο αλγόριθμος της μηχανής αναζήτησης. Οι κανόνες αυτοί έχουν να κάνουν με τεχνικούς παράγοντες - τη δομή & την εσωτερική αρχιτεκτονική, την εύκολη πλοήγηση & τη βέλτιστη εμπειρία του χρήστη, την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας & τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται, αλλά και με το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας (κείμενα, φωτογραφίες & βίντεο).

Γιατί το SEO είναι απαραίτητο?

Οι μηχανές αναζήτησης έχουν αναδειχθεί σε πολύτιμο εργαλείο εύρεσης πληροφοριών, προϊόντων & υπηρεσιών, τόσο για τους απλούς χρήστες, όσο και για τις επιχειρήσεις & είναι υπεύθυνες για περισσότερο από το 60% της κίνησης που δέχεται κάθε ιστοσελίδα. Η κίνηση από τις μηχανές αναζήτησης έχει σχετικά χαμηλό κόστος, είναι συνεχής και σταθερή & η προβολή σας δεν σταματά ποτέ.. αντίθετα με ότι συμβαίνει με τις πληρωμένες διαφημίσεις στα Social media & το Google Adwords. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβετε υπόψιν είναι, πως μια καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης αυξάνει το κύρος & τα έσοδα της εταιρίας σας: μελέτες δείχνουν πως όσο πιο ψηλά βρίσκουν την επιχείρησή σας στη Google, τόσο πιο αξιόλογη & έμπιστη τη θεωρούν οι υποψήφιοι πελάτες και είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάποια ηλεκτρονική αγορά από εσάς!

Γνωρίζοντας αυτά τα δεδομένα, καμία επιχείρηση που θέλει επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία, υψηλές πωλήσεις & αναγνωρισημότητα, δε μπορεί να απέχει από το SEO & γενικότερα το μάρκετινγκ των μηχανών αναζήτησης (SEM).

Πόσο χρόνος χρειάζεται & πόσο κοστίζει?

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - SEO, είναι μια ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία και χρειάζεται εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία, τόσο στο τεχνικό κομμάτι, όσο και στην έρευνα ανταγωνισμού & το σχεδιασμό κατάλληλης στρατηγικής. Το κόστος & ο χρόνος που απαιτείται ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι σας, εξαρτάται από τον τομέα που δραστηριοποιείστε, το μέγεθος του ανταγωνισμού και πάνω από όλα την τεχνική & ποιοτική κατάσταση που βρίσκεται η ιστοσελίδα σας.

 

Συνήθως, σημαντικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται κατά τη διάρκεια των πρώτων 3 με 6 μηνών. Όμως στην WebinGreece εφαρμόζουμε καινοτόμες μεθόδους SEO που διαφέρουν εντελώς από την υπόλοιπη αγορά, για αυτό και πολλά websites που έχουμε κατασκευάσει εξ' ολοκλήρου εμείς, έχουν κατακτήσει τη πρώτη σελίδα της Google από τον 1ο κι όλας μήνα λειτουργίας τους!

Πλεονεκτήματα του SEO & αποτελέσματα?

Λόγω της φύσης των search engines, η κίνηση είναι απόλυτα στοχευμένη & πολύ υψηλής ποιότητας, γι' αυτό αποφέρει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά μετατροπών (π.χ αγορές προϊόντων), αφού οι χρήστες εισάγουν συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά για να βρουν αυτό που τους ενδιαφέρει, τη χρονική στιγμή που πραγματικά το επιθυμούν.

 

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του SEO:

 

- Αύξηση των επισκεπτών & των πωλήσεων στην ιστοσελίδα σας

- Άκρως στοχευμένη προσέλκυση πελατών 24 ώρες το 24ωρο - 365 ημέρες το χρόνο

- Η κίνηση στην ιστοσελίδα σας είναι συνεχής & τα αποτελέσματα είναι μακράς διάρκειας

- Γνωστοποίηση της επωνυμίας σας & αύξηση του κύρους της εταιρείας σας

- Προσφέρει στρατηγικής σημασίας πληροφορίες για το αγοραστικό κοινό σας

- Αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονης ανταγωνιστικότητας

- Έχει τη δυναμική να γίνει ο βασικός, ίσως και ο μοναδικός τρόπος προώθησης των προϊόντων & υπηρεσιών σας

- Πολύ μικρότερο κόστος συγκριτικά με άλλου είδους διαφημιστικές καμπάνιες όπως Social media Ads & Google Adwords

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Κατακτήστε τις πρώτες θέσεις του Google με 4 μόλις βήματα!

seo keyword research
ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
search engine optimization
ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΟΙΝΟΥ & ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
τεχνικος ελεγχος seo
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
πρωτη σελιδα στο google
ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ 1η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ GOOGLE
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (SEO)

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες SEO

Η ομάδα μας σχεδιάζει στρατηγικές ώστε να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη τις καλύτερες λύσεις που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της e-βιομηχανίας

Onsite SEO

Αναλύουμε τη δομή του ιστοτόπου σας, την εσωτερική αρχιτεκτονική και πολλούς ακόμα παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της ιστοσελίδας & τον τρόπο που σας βλέπουν οι μηχανές αναζήτησης. Το On Page seo έχει άμεση σχέση με τους τίτλους, τις περιγραφές, τα links, τις λέξεις κλειδιά, τα tags, τις εικόνες - βίντεο και κυρίως με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας

Τεχνικός έλεγχος SEO

Είμαστε γνωστοί για τις SEO Friendly τεχνολογίες που εξελλίσουμε & υλοποιούμε. Θα ελένξουμε το website σας σε πάνω από 300 σημεία που επηρεάζουν την κατάταξή σας στη Google & θα διορθώσουμε όποιο πρόβλημα ανακαλύψουμε. Βελτιστοποίηση του κώδικα, ταχύτατη πλοήγηση & φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός, είναι τα πρώτα ζητήματα που θα επιλύσουμε

SEO Mobile

To Mobile Seo είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας για χρήστες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές όπως smartphones και tablet. Αφορά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας (responsive), την ταχύτητα φόρτωσης, την δομή και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του χρήστη

Keyword Reasearch

Το Keyword Research είναι η αναζήτηση των κατάλληλων λέξεων κλειδιών για την επιχείρησή σας κατόπιν έρευνας, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με το μεγαλύτερο ποσοστό μετατροπής. Αυτό σημαίνει αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας με το χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Reporting & Analysis

Εγκαθιστούμε στο website σας εξελιγμένους μηχανισμούς παρακολούθησης ώστε να λαμβάνουμε λεπτομερή δεδομένα για όλους τους επισκέπτες σας. Πραγματοποιούμε ανάλυση των δεδομένων & παρέχουμε μηνιαίες αναφορές σχετικά με την κατάταξή σας, την προβολή, τις μετατροπές, τα έσοδα και πολλά ακόμα

Penalty Recovery

Η ομάδα μας έχει άφθονη εμπειρία στον έλεγχο εξωτερικών συνδέσμων (backlink profile) και στην αποτροπή κσκόβουλων ενεργειών που στοχεύουν στο SEO. Θα ανακαλύψουμε τι φταίει και θα λάβουμε άμεσα μέτρα για να επανακτήσετε τη θέση που σας αξίζει στις μηχανές αναζήτησης

Υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης σημαίνει..
περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας

Δωρεάν έλεγχος SEO


Εσείς γνωρίζετε αν το website σας είναι SEO optimized?

  • Αν ο ιστότοπός σας είναι αργός και δεν χρησιμοποιεί SEO friendly τεχνολογίες ή αν η Google δεν μπορεί να τον ανιχνεύσει σωστά, τότε δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην κατάταξη ή θα έχει πολύ χαμηλές θέσεις.
  • Οι επιχειρήσεις που πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες online, πρέπει να βελτιώνουν συνεχώς τις καταχωρίσεις τους στα αποτελέσματα αναζήτησης, ώστε να κερδίσουν περισσότερο χώρο από τους ανταγωνιστές.
  • Αν επενδύετε στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι είναι βελτιστοποιημένη για να πετύχει και στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
SEO
SEO - Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ WEBINGREECE ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Εμπιστευθείτε μας το SEO της ιστοσελίδας σας για την επιτυχημένη παρουσία της επιχείρησής σας στις μηχανές αναζήτησης

προωθηση ιστοσελιδων seo
Η προώθηση ιστοσελίδων μέσω SEO ή Search Engine Optimisation είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους Internet Marketing και είναι ίσως η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει μια επιχείρηση που την ενδιαφέρουν οι online πωλήσεις, η προσέλκυση νέων πελατών & η αύξηση της αναγνωρισημότητας της εταιρίας.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης είναι ένας σταθερός & συνεχής τρόπος προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών & φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλους τους κλάδους επιχειρησέων.

Τo να ανεβείτε όμως στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων της Google απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο SEO, τεχνογνωσία, επιλογή κατάλληλων τεχνολογιών & ακριβείς χειρισμούς. Επίσης έχει σημασία να κατανοήσετε ότι ο αλγόριθμος της Google αλλάζει συνεχώς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται συνεχή ενασχόληση, παρακολούθηση και αναπροσαρμογή για να συνεχίσετε ψηλά στη Google. Για αυτό το λόγο στην WebinGreece παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις & ποιοτικές υπηρεσίες SEO, για να κατακτήσετε τις πρώτες θέσεις στη Google χωρίς να πονοκεφαλιάζετε..

Γνωσεις & εμπειρια στο SEO
96%
Ερευνα ανταγωνισμου / κοινου
90%
Καταλληλες λεξεις κλειδια
94%
SEO βελτιστοποιηση
99%
Υψηλες θεσεις στη Google
100%
βελτιστοποιηση ιστοσελιδων για τις μηχανες αναζητησς

Δωρεάν ενημέρωση για σημαντικά θέματα & εξελίξεις, ώστε να βρίσκεστε πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό!